תופעת "האח הגדול" ו"הישרדות"

עפר דרורי 14.12.2008 16:40
צדיק בסדום

צדיק בסדום


שיא בהתבהמות - תופעת "בולביל", "האח הגדול" ותכף תכף גם "הישרדות"...



ראשית וידוי, לא ראיתי ולו פרק אחד מהסדרה "האח הגדול". כן קראתי בעיתון על "בובליל". חיי היו ממשיכים להתנהל בכיף בלי "בובליל" ובלי "האח הגדול" אבל דוא"ל שקבלתי מחבר הבהיר לי שלא מספיק שלא לצפות בפנינת התרבות של הערוץ השני כדי להבין שהאיכות הרקובה הזו חודרת לכל פינה בחיינו, בחיי ילדנו ובכלל לשיח הציבורי.

הדוא"ל שהעביר לי החבר התייחס לאיזו תופעה שבה עושים המשתתפים בתוכנית שימוש בכינוי "פרידמן" ככינוי גנאי לאדם שמוצאו אשכנזי. לדוא"ל הזה צירף החבר ראיון רדיו שערך השדר זהבי ברדיו 103 FM עם מאזין ששמו "פרידמן" בו תיאר את הסבל שעובר על בנו תלמיד בית ספר על שום שמו.

מומלץ לקוראים ללחוץ על הקישור המצורף לתוכנית הרדיו של זהבי ולשמוע אותה על לסופה (6 דקות). אני לא יכול להתחרות בתגובה הציורית של זהבי.

http://www.103.fm/include/updateview.aspx?id=zeh0211086&start=zeh0211086

 

ולעניין אחר באותו עניין...

בערוץ השני התחיל קדימון לעונה חדשה של סדרת "הישרדות". ההתבהמות שהקדימון מביא לנו הצופים יכולה רק ללמד על המנה העיקרית. משתתפים נוגסים בכל פה בבשר חי של בעל חיים כל שהוא, מכים איש את רעהו ועוד התבהמויות. התגובה הצרכנית הראויה לדעתי היא החרמה פשוטה של התוכנית "הישרדות" שלא לדבר על "האח הגדול". תמיד אפשר לעבור ערוץ, לקרוא ספר ולהרוויח נשמה נקייה.



הוספת תגובה
  מגיב אנונימי
שם או כינוי:
חסימת סיסמה:
  זכור אותי תמיד במחשב זה

כותרת ראשית:
אבקש לקבל בדואר אלקטרוני כל תגובה לטוקבק שלי
אבקש לקבל בדואר אלקטרוני כל תגובה למאמר הזה